Secondi piatti carni
Hoofdgerechten van vlees

 

Filetto al Montepulciano € 26,00

Ossenhaas met Montepulciano wijnsaus

 

Tagliata di filetto alla Toscana € 26,00

Getrancheerde ossenhaas met verse spinazie en Parmezaanse kaassaus

 

Filetto Rossini € 29,50

Ossenhaas met gebakken ganzenlever, verse truffel en Marsalawijn

 

Filetto Parmigiano € 28,00

Ossenhaas bedekt met carpaccio, parmezaanse kaassaus en balsamico azijn

 

Bistecca alla cacciatora € 25,00

Ribeye met pepers en rozemarijn in witte wijnsaus

 

Scaloppina al gorgonzola € 22,50

Dun gesneden kalfsfilet in gorgonzolakaassaus

 

Saltimbocca alla Romana € 22,50

Kalfsfilet met Parmaham, salie en witte wijnsaus

 

Agnello scottadito € 26,50

Gebakken lamskoteletjes gekruid met knoflook en rozemarijn afgeblust met witte wijn

 

Al onze vleesgerechten worden geserveerd met garnituur en pasta aglio e olio.

 

Extra pasta         € 4,00

Extra garnituur € 4,00