Uw favoriete gerechten vanaf nu ook af te halen

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen welke dinsdag 31 maart zijn afgekondigd, zijn wij genoodzaakt om ons restaurant voorlopig te sluiten t/m dinsdag 28 april. Om u toch van dienst te kunnen zijn willen we graag de mogelijkheid bieden om uw favoriete gerechten bij ons af te halen. Dit is mogelijk van donderdag t/m zondag tussen 17:00 en 20:00 uur. Uw bestelling kunt u op deze dagen doorgeven vanaf 13:00 uur via telefoonnummer 0493 381982.

Wij hopen u op deze manier de komende periode t/m 28 april van dienst te zijn! Wij hebben speciaal voor u twee afhaal menu’s samengesteld waaruit u kunt kiezen en bestellen, deze vindt u hier.

De gezondheid van onze klanten en ons personeel staat op nummer 1. Daarom verzoeken wij u bij het afhalen van uw bestelling om 1,5 meter afstand te houden van anderen en gelieve contactloos of met de pin te betalen. We zullen uw gerechten uiteraard met dezelfde passie en liefde voor u bereiden en hopen u gauw weer te mogen verwelkomen in onze trattoria!

Groet
Team Trattoria aglio e olio