Beste gasten,

We begrepen dat er wat verwarring is over onze openingstijden bij feestdagen. Jullie mogen ervan uit gaan dat wij in principe alle feestdagen geopend zijn, zodat wij jullie van dienst mogen zijn op jullie vrije dagen. Mocht er een uitzondering zijn in de openingstijden zullen wij jullie tijdig op de hoogte brengen via onze nieuwsbrief, website en social media. Voor 2020 gaat het nog om de komende feestdagen: 

Koningsdag – maandag 27 april 2020 – Geopend.
Bevrijdingsdag – dinsdag 5 mei 2020 – Gesloten.
Hemelvaartsdag – donderdag 21 mei 2020 – Geopend.
Pinksteren – zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020 – Geopend.
Kerstmis – vrijdag 25 en zaterdag 26 december 2020 – Geopend.

Mochten jullie nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Cordiali saluti,

Antonio & Sara.