🐣Pasqua 2021! 🐣
Om het deze Pasen, thuis extra speciaal te maken hebben wij voor u een speciaal Paasmenu gemaakt.
Met dit Paasmenu geniet u op echt authentiek Italiaanse wijze van uw Pasen en kunt u misschien zelfs de zomer al een beetje proeven!
In het 4-gangen Paasmenu vindt u:
Aubergines rolletjes met tomatensaus, mozzarella, parmezaanse kaas en verse basilicum.
**
Gevulde ravioli met saus van verse zwarte truffel.
**
Ossenhaas met een crème van asperges en verse asperges
**
Limoncello Tiramisù 🍋
Wij zorgen dat alle voorbereidingen zijn gedaan! U hoeft alleen de finishing touch toe te voegen en uw bord feestelijk op te maken!👩🏻🍳🧑🏻🍳
U kunt vanaf vandaag het Paasmenu bestellen voor €42,- p.p. en zondag 4 april tussen 16:00 en 20:00 afhalen in ons restaurant!
💛💛💛
Omdat het Paasmenu nog een minimale voorbereiding nodig heeft, vindt u hieronder een uitleg van wat u zelf nog dient voor te bereiden:
Beste liefhebber,
Hierbij een korte beschrijving hoe u de gerechten het beste kunt bereiden en presenteren om optimaal te genieten van uw Paasmenu:
Het paasmenu bevat:
- Aubergine rolletjes met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas en verse basilicum
- Gevulde ravioli met een saus van verse zwarte truffel
- Ossenhaas met een crème van asperges en verse asperges
- Limoncello Tiramisu
Aubergine rolletjes met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas en verse basilicum
- Verwarm uw oven op 180 graden.
- Vervolgens plaatst u de aubergine rolletjes voor 6 minuten in de voorverwarmde oven (van 180 graden)
Gevulde ravioli met een saus van verse zwarte truffel
- Zet een pan op met water en een snufje zout en breng aan de kook.
- Als het water kookt, voeg dan de ravioli toe en kook ongeveer 6 minuten of tot de ravioli komt bovendrijven. Schep de ravioli er met een schuimspaan uit, laat even uitlekken.
- Ondertussen warmt u de “salsa tartufo” (de truffelsaus) op die vacuüm verpakt is, in een pannetje warm water, het water mag niet koken! Haal het zakje na 2 minuten uit het water. Laat dit pannetje even op een klein pitje staan u hebt het zo dadelijk nog nodig.
- Als dit klaar is kunt u het bord opmaken met decoratie naar keuze.
Filetto di Asparagi (Ossenhaas met asperges)
- Verwarm de oven voor op 180⁰ (boven en onder warmte)
- Zet het bakje met de ossenhaas, nadat het deksel is verwijderd, in het midden van de oven voor 8 minuten. Als deze filetto 5 minuten in de over staat gaat u verder met de crème di Asparagi.
- De “crème di Asparagi” (Asperges crème) met de verse asperges is eveneens vacuüm verpakt en ook deze warmt u op in het pannetje met water (water mag niet koken) ongeveer 2 minuten.
- Als dit klaar is kunt u het bord decoreren naar wens.
Limoncello Tiramisu.
- Het dessert is al klaar om van te genieten!
Als laatste opmerking: U kunt uw borden voorverwarmen in warm water, of eventueel in de vaatwasser met een kort spoelprogramma op 50 of 70⁰C. Uw gerechten blijven dan langer warm.
We hopen dat u genoten hebt van dit menu dat wij uiterst zorgvuldig en kwalitatief hebben bereid op een dusdanige manier dat u zonder veel moeite thuis hebt kunnen genieten van een heerlijk menu zoals u dat van ons gewend bent!
BUON APPETITO