🐣Pasqua 2021! 🐣

Om het deze Pasen, thuis extra speciaal te maken hebben wij voor u een speciaal Paasmenu gemaakt.
Met dit Paasmenu geniet u op echt authentiek Italiaanse wijze van uw Pasen en kunt u misschien zelfs de zomer al een beetje proeven!

In het 4-gangen Paasmenu  vindt u:

Aubergines rolletjes  met tomatensaus, mozzarella, parmezaanse kaas en verse basilicum.
**
Gevulde ravioli met saus van verse zwarte truffel.
**
Ossenhaas met een crème van asperges en verse asperges
**
Limoncello Tiramisù 🍋

Wij zorgen dat alle voorbereidingen zijn gedaan! U hoeft alleen de finishing touch toe te voegen en uw bord feestelijk op te maken!👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳
U kunt vanaf vandaag het Paasmenu bestellen voor €42,- p.p. en zondag 4 april tussen 16:00 en 20:00 afhalen in ons restaurant!

💛💛💛


Omdat het Paasmenu nog een minimale voorbereiding nodig heeft, vindt u hieronder een uitleg van wat u zelf nog dient voor te bereiden:

 Beste liefhebber,
Hierbij een korte beschrijving hoe u de gerechten het beste kunt bereiden en presenteren om optimaal te genieten van uw Paasmenu:

Het paasmenu bevat:

 

  • Aubergine rolletjes met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas en verse basilicum
  • Gevulde ravioli met een saus van verse zwarte truffel
  • Ossenhaas met een crème van asperges en verse asperges
  • Limoncello Tiramisu

 

Aubergine rolletjes met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas en verse basilicum

  • Verwarm uw oven op 180 graden.
  • Vervolgens plaatst u de aubergine rolletjes voor 6 minuten in de voorverwarmde oven (van 180 graden)

 

Gevulde ravioli met een saus van verse zwarte truffel

  • Zet een pan op met water en een snufje zout en breng aan de kook.
  • Als het water kookt, voeg dan de ravioli toe en kook ongeveer 6 minuten of tot de ravioli komt bovendrijven. Schep de ravioli er met een schuimspaan uit, laat even uitlekken.
  • Ondertussen warmt u de “salsa tartufo” (de truffelsaus) op die vacuüm verpakt is, in een pannetje warm water, het water mag niet koken! Haal het zakje na 2 minuten uit het water. Laat dit pannetje even op een klein pitje staan u hebt het zo dadelijk nog nodig.
  • Als dit klaar is kunt u het bord opmaken met decoratie naar keuze.

 

Filetto di Asparagi (Ossenhaas met asperges)

  • Verwarm de oven voor op 180⁰ (boven en onder warmte)
  • Zet het bakje met de ossenhaas, nadat het deksel is verwijderd, in het midden van de oven voor 8 minuten. Als deze filetto 5 minuten in de over staat gaat u verder met de crème di Asparagi.
  • De “crème di Asparagi” (Asperges crème) met de verse asperges is eveneens vacuüm verpakt en ook deze warmt u op in het pannetje met water (water mag niet koken) ongeveer 2 minuten.
  • Als dit klaar is kunt u het bord decoreren naar wens.

 

Limoncello Tiramisu.

  • Het dessert is al klaar om van te genieten!

 

Als laatste opmerking: U kunt uw borden voorverwarmen in warm water, of eventueel in de vaatwasser met een kort spoelprogramma op 50 of 70⁰C. Uw gerechten blijven dan langer warm.

We hopen dat u genoten hebt van dit menu dat wij uiterst zorgvuldig en kwalitatief hebben bereid op een dusdanige manier dat u zonder veel moeite thuis hebt kunnen genieten van een heerlijk menu zoals u dat van ons gewend bent!

BUON APPETITO