Hier vindt u onze lunchkaart met onze traditionele gerechten!

Deze kaart is tot dat wij weer geheel open mogen voor u. vanaf dat moment zal deze kaart weer vervallen. 

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Antipasto della trattoria - € 16,00 
Italiaanse vlees delicatessen met mozzarella en gedroogde tomaten 
Carpaccio genovese - € 14,00 
Ossenhaas flinterdun gesneden met basilicumsaus en Parmezaanse kaas 
Vitello tonnato - € 13,50 
Kalfsfilet flinterdun gesneden en gegarneerd met een crème van tonijn
Carpaccio con tartufo - € 16,50 
Ossenhaas flinterdun gesneden met verse zwarte truffel Carpaccio 
zucchine e parmigiano - € 12,00 
Courgette flinterdun gesneden en gemarineerd met olijfolie, verse munt en Parmezaanse kaas
Salmone marinato - € 14,00
Verse gemarineerde zalm met een mosterddressing

Warme voorgerechten

Gamberoni allo zafferano - € 16,00
Reuze garnalen gepeld en gebakken met een saffraan saus 
Capesante porro e tartufo - € 16,00
Gebakken Sint Jacobsschelpen met een velouté van prei en verse truffel
Parmigianetta di melanzane - € 14,00
Torentje van aubergine, mozzarella en tomaat, bedekt met Parmezaanse kaas
Gamberi e miele su insalata - € 14,00
Salade van gebakken garnalen met een warme honingsaus, croutons en pijnboompitten

Soepen

 

Crema di pomodoro - € 7,00
Gebonden tomatensoep met crème fraiche
Vellutata di astice - € 18,00
Velouté van verse kreeft 


Hoofdgerechten

Pasta gerechten

Paccheri allo scoglio – € 22,00
Pasta met diverse vissoorten en schelpdieren

Tagliolini all’astice – € 27,00
Tagliolini pasta met halve kreeft

Lasagna tradizionale – € 13,50
De traditionele lasagna

Spaghetti aglio e olio – € 10,50
Pasta met knoflook, olijfolie en Spaanse peper

Vlees en vis gerechten

Filetto al Montepulciano – € 28,00
Ossenhaas met Montepulciano wijnsaus

Filetto Parmigiano – € 28,00
Ossenhaas bedekt met carpaccio, Parmezaanse kaassaus en balsamico azijn

Tonno Mediterraneo – € 25,00
Verse tonijn gebakken in olijfolie met een julienne van courgette, verse munt en citroenolie

Gamberoni Saltati - € 28,00
Gepelde gebakken reuze garnalen met Spaanse peper en knoflook 


Desserts

Soufflé al cioccolato – € 8,50
Warme chocolade soufflé

Tiramisú – € 8,50
Romig dessert met mascarpone en lange vingers

Panna cotta – € 5,50 ||€ 7,50
Chocolade/Karamel || Bosvruchten


Borrelplanken

Borrelplank Trattoria – €17,50 per persoon
Italiaanse vlees delicatessen, buffel mozzarella met verse tomaten, Parmaham met meloen, focaccia, vitello tonnato, carpaccio genovese en bruschetta

Borrelplank Trattoria Deluxe – €27,50 per persoon
Op deze plank vindt u verschillende verrassende koude en warme gerechten (vlees én vis). Hierbij serveren we focaccia en bruschetta

 

Aperitieven

Gin tonic – €7,50
Aperol spritz – €7,50
Limoncello spritz – €7,50
Prosecco wit of rosé – €6,00
Kir royal – €7,00
Crodino – €4,00
Wijnen Wit Huiswijn wit Per glas – €4,50   ||Per fles €21,50
Pinot Grigio Per glas – €6,00   ||Per fles €29,50
Rosé Per glas – € 6,00   ||Per fles €29,50
Rood Huiswijn rood – Per glas  €4,50   || Per fles €21,50
Contrada del Falco – Per glas €8,50   || Per fles €39,50